Σημαντικές αλλαγές στις πτήσεις λόγω κορωναϊού

Σχετικά με τον κορωναϊό

Οι πληροφορίες και τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τη πραγματοποίηση όλων εκείνων που έχουμε προγραμματίσει, είτε είναι επαγγελματικές υποχρεώσεις, είτε ταξίδια, είτε οτιδήποτε άλλο.

Συμβουλές

  1. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις επίσημες συμβουλές από τις τοπικές αρχές και των κυβερνητικών εκπροσώπων της χώρας που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, καθώς και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), μια αξιόπιστη πηγή παγκόσμιων ειδήσεων και πληροφοριών σχετικά με την υγεία.
  2. Αποφύγετε την ενημέρωση σας από ανεπίσημες και μη αξιόπιστες πηγές ειδήσεων!
  3. Μείνετε σπίτι ώστε να διακόψουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού και να μπορέσουμε όλοι μας να ταξιδέψουμε ξανά χωρίς φόβο για την υγεία μας, το συντομότερο δυνατόν. 

Εκτός από τις πληροφορίες για την ίδια την ασθένεια, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.), και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προσφέρουν καθοδήγηση για άτομα που ταξιδεύουν και ζουν στο εξωτερικό μετά το ξέσπασμα του COVID-19. 

Διαβάστε τις “Οδηγίες για ταξιδιώτες” που έχει δημοσιεύσει ο ΕΟΔΥ. 

Σημαντικές αλλαγές από αεροπορικές εταιρείες

Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι την επόμενη περίοδο, ελέγξετε τις επίσημες σελίδες των εταιρειών που σχετίζονται με τα ταξιδιωτικά σας σχέδια για περαιτέρω ενημερώσεις. 

Πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν τροποποιήσει τις πτήσεις τους καθώς και τις πολιτικές ακύρωσης, αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων έπειτα από την έξαρση της πανδημίας του κορωναϊού. Εάν θέλετε να μάθετε σχετικά με τις συγκεκριμένες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις και ενημερώσεις στις ιστοσελίδες τους ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Ταξιδιών.

Παρακάτω, θα βρείτε τους συνδέσμους που θα σας ανακατευθύνουν στις επίσημες ανακοινώσεις των αναγραφόμενων αεροπορικών εταιρειών: 


Εμείς, παρά την όλη κρίση θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις ίδιες υπηρεσίες και θα προσπαθήσουμε να βγάζουμε όσες περισσότερες προσφορές μπορούμε για ταξίδια μετά τον Ιούνιο. Μέχρι το τέλος της κρίσης αυτής, “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” για να μπορούμε να ταξιδέψουμε ξανά το συντομότερο δυνατόν. Καλή δύναμη και καλή υπομονή!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.