Μάλτα (Αύγουστος)

Ταξιδέψτε από 08 έως και 13 Αυγούστου 2020 στη Μάλτα από 313€/άτομο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και παρέχει δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, πολύ καλό πρωινό και ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΥΡΩΣΗ έως και 31 Ιουλίου 2020.

Σημείωση: Η επιλογή των αεροπορικών εισιτηρίων και του ξενοδοχείου που σας προτείνουμε γίνεται κυρίως βάση του κόστους την στιγμή της αναζήτησης. 
Πιο συγκεκριμένα, η επιλογή του ξενοδοχείου γίνεται με κριτήρια την βαθμολογία των πελατών, την απόσταση από σημεία ενδιαφέροντος και τη σχέση ποιότητας – τιμής για ιδιωτικά δίκλινα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Τέλος, όλες οι προσφορές που δημοσιεύουμε είναι “Do It Yourself (DIY) Offers”, δηλαδή κάνετε τις κρατήσεις μόνοι σας, χωρίς δική μας παρέμβαση.
 

Προσοχή!: Οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω είναι οι τιμές που βρέθηκαν την ημέρα και ώρα που έγινε η αναζήτηση και ενδέχεται να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή κατά την κρίση της εκάστοτε εταιρείας. Η “Your Travel Mate” δεν λαμβάνει προμήθεια, δεν εκπροσωπεί και ούτε συνεργάζεται με καμία από τις προτεινόμενες εταιρείες, επομένως δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα πιθανόν προκύψει κατά το ταξίδι ή την κράτηση σας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.